over mij

Op mijn 13e kreeg ik een camera van mijn ouders. Het was een Yashica met twee zoom lensjes. In de kelder mocht ik een donkere kamer inrichten om de gemaakte foto’s af te gaan drukken. Ik heb er dagen en nachten doorgebracht en mij de beginselen van dit prachtige vak eigen gemaakt.Het heeft mij tot op de dag vandaag niet meer los gelaten en na het afronden van een gedegen opleiding aan de Academie voor Fotografie en een aantal jaren als freelance assistent voor topfotografen in Nederland mag ik mij alweer ruim 20 jaar professioneel fotograaf noemen.
Het vak is veranderd in die tijd maar mijn fascinatie voor het medium is er niet minder op geworden. In de loop der jaren heb ik uitgevonden waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Het zijn vooral de mensen die ik mag fotograferen en met wie ik samen op zoek mag naar die ene foto met de juiste uitstraling voor het beoogde doel.

Op deze website krijg je een indruk van mij en mijn werk. Mocht je meer informatie over werkwijze en tarieven willen, een project willen bespreken of vrijblijvend kennis willen maken neem dan vooral contact met mij op. Mijn gegevens staan op de contactpagina. Ik hoor graag van je.