over mij

Op mijn 13e kreeg ik een camera van mijn ouders. Het was een Yashica met twee zoom lensjes. In de kelder mocht ik een donkere kamer inrichten om de gemaakte foto’s af te gaan drukken. Ik heb er dagen en nachten doorgebracht en mij de beginselen van dit prachtige vak eigen gemaakt. Het heeft mij tot op de dag vandaag niet meer los gelaten en na het afronden van een gedegen opleiding aan de Academie voor Fotografie en een aantal jaren als freelance assistent voor topfotografen in Nederland mag ik mij alweer ruim 20 jaar professioneel fotograaf noemen.
Het vak is veranderd in die tijd maar mijn fascinatie voor het medium is er niet minder op geworden. In de loop der jaren heb ik uitgevonden waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Het zijn vooral de mensen die ik mag fotograferen en met wie ik samen op zoek mag naar die ene foto met de juiste uitstraling voor het beoogde doel.

Op deze website krijg je een indruk van mij en mijn werk. Mocht je meer informatie over werkwijze en tarieven willen, een project willen bespreken of vrijblijvend kennis willen maken neem dan vooral contact met mij op. Mijn gegevens staan op de contactpagina. Ik hoor graag van je.

Wat mijn opdrachtgevers zeggen

Lilyan Campbell
Lilyan Campbell
2021-02-01
Great interaction, communication and pics!
Aziz SON
Aziz SON
2021-01-24
Jonas is one of the best photographer I ever met. He is very professional and puts people at ease in front of the camera. I strongly recommend
AA
AA
2021-01-19
It was a great experience working with Jonas at his studio. I was looking to get some professional profiles done after almost 5 years and a friend recommended him to me. Jonas asked the right questions and set up the session in the correct way for us to get some great pictures. Strongly recommend!! A Enjeti
Yorick Meefout
Yorick Meefout
2021-01-15
Jonas heeft een zakelijke portretfoto van mij genomen. Vanaf het eerste mailcontact ging de communicatie zeer snel en makkelijk. Eenmaal in de studio was er direct een prettige en persoonlijke sfeer. Jonas weet je op je gemak te stellen en overlegt goed wat het doel van de foto is en hoe je er dus op wil komen te staan. Ook het uitkiezen van de juiste foto was een fijne combinatie van zijn professionele kijk en je eigen voorkeuren. Minder dan twee uur later was de bewerkte foto al klaar en in mijn mailbox.
Stijn van de Laar
Stijn van de Laar
2021-01-07
Sabine van Es
Sabine van Es
2020-12-28
Zakelijke portretten laten maken bij Jonas, goede kwaliteit en allemaal heel snel geregeld! Wat ook fijn was, is dat Jonas meerdere rondes foto's schiet en je dan echt samen gaat kijken wat werkt en wat niet werkt, tot je tevreden bent.
Lucie
Lucie
2020-12-17
Jonas heeft mooie foto's gemaakt voor ons jaarcongres ergotherapie. Hij werkte zelfstandig en professioneel. De kwaliteit van zijn foto's is hoog. Dank voor de fijne samenwerking!
Kristin de Thouars
Kristin de Thouars
2020-12-15
We worked together on a series of portraits of the management team. Each portrait was different, yet consistent in the overall look and feel. Everyone felt comfortable with Jonas, which shows in the portraits. They used them for years!
Leticia Borges
Leticia Borges
2020-12-09
Jonas is a great photographer! He makes people feel at ease and as a result corporate portraits look candid!
kees nelemans
kees nelemans
2020-11-30
Jonas is een zeer goede portretfotograaf. ik beveel hem van harte aan.


Wat kan ik voor jou doen?